Pages

PELBAGAI TUDUNG JENIS BAWAL DAN ALA ARIANI..... APALAGI JOM TENGOK!!!!

Ciktie Textile terletak di Kota Bharu Kelantan. Ciktie textile merupakan salah satu syarikat pembekal atau pemborong terbesar di Kota Bharu.

Selain tudung bawal dan tudung ala ariani... ciktie ada pelbagai produk untuk dikongsi.... seperti tudung syria, tudung jilbab, octant, batu permata jenis sworoski dan BJ, manik2, telekung sembahyang, kain batik sarung, kain pelikat, baju kemeja batik dari pelbagai fabrik, steam press, hot fix applicator.

Selain itu juga, ciktie textile menerima tempahan baju uniform atau t-shirt secara pukal dengan harga yang tersangat menakjubkan!!! so, tunggu apalagi jom shopping!!!

Thursday, August 26, 2010

octantPelbagai jenis octant terdapat di ciktie textile... sudah tentu ciktie menawarkan harga terenda untuk setiap barangan yang ditawarkan di ciktie textile.. dari serendah RM10 sepaket hinggalah RM20.. Anda boleh memilih di koleksi ciktie design yg sedia ada atau anda boleh design sendiri octant impian anda dan hantar ke ciktie... Insyaallah ciktie dapat menyediakan design pilihan anda!!

No comments:

Post a Comment