Pages

PELBAGAI TUDUNG JENIS BAWAL DAN ALA ARIANI..... APALAGI JOM TENGOK!!!!

Ciktie Textile terletak di Kota Bharu Kelantan. Ciktie textile merupakan salah satu syarikat pembekal atau pemborong terbesar di Kota Bharu.

Selain tudung bawal dan tudung ala ariani... ciktie ada pelbagai produk untuk dikongsi.... seperti tudung syria, tudung jilbab, octant, batu permata jenis sworoski dan BJ, manik2, telekung sembahyang, kain batik sarung, kain pelikat, baju kemeja batik dari pelbagai fabrik, steam press, hot fix applicator.

Selain itu juga, ciktie textile menerima tempahan baju uniform atau t-shirt secara pukal dengan harga yang tersangat menakjubkan!!! so, tunggu apalagi jom shopping!!!

Monday, August 9, 2010

HOT FIX APPLICATOR...CHECK IT OUT!!!

Segala kerja menampal batu2 permata dengan corak atau design yang diingini kini lebih mudah dan senang dengan penggunaan Hot Fix Applicator. Tidak perlu menggosok menggunakan seterika lagi.... dengan menggunakan hot fix applicator anda boleh menentukan corak yang ingin anda design sendiri SEBIJI DEMI SEBIJI!!! hanya sedut batu permata kegemaran anda dan letakkan dipermukaan fabrik yang hendak dicorakkan. Siap dengan kemas dan mengikut kepuasan hati anda untuk mencorakkannya.. Dapatkan segera dengan harga yang menakjubkan!!

No comments:

Post a Comment