Pages

PELBAGAI TUDUNG JENIS BAWAL DAN ALA ARIANI..... APALAGI JOM TENGOK!!!!

Ciktie Textile terletak di Kota Bharu Kelantan. Ciktie textile merupakan salah satu syarikat pembekal atau pemborong terbesar di Kota Bharu.

Selain tudung bawal dan tudung ala ariani... ciktie ada pelbagai produk untuk dikongsi.... seperti tudung syria, tudung jilbab, octant, batu permata jenis sworoski dan BJ, manik2, telekung sembahyang, kain batik sarung, kain pelikat, baju kemeja batik dari pelbagai fabrik, steam press, hot fix applicator.

Selain itu juga, ciktie textile menerima tempahan baju uniform atau t-shirt secara pukal dengan harga yang tersangat menakjubkan!!! so, tunggu apalagi jom shopping!!!

Friday, August 13, 2010

Ciktie Textile menawarkan tudung bawal aneka pilihan dan harga yang sangat menakjubkan murah!!!







Tudung Bawal Bercorak Batik...terdapat 2 jenis... RM28 dan RM38...harga untuk sekodi ke atas.... Harga runcit untuk Bawal Bercorak Batik ni di Kota Bharu RM55 hingga RM75.
Terdapat dalam pelbagai warna dan pilihan bunga... sangat cantik dan halus buatannya.



Tudung Bawal Sulam Halus.... sangat simple dan digemari oleh golongan remaja.... juga terdapat dalam pelbagai warna dan ratusan corak atau pattern bunga2an yang sangat menarik. RM12 untuk sekodi dan ke atas.

Lagi Tudung Bawal Bercorak Batik!

Lagi Bawal Sulam Halus

Pelbagai jenis fesyen , design, warna tidak kira dari segi bunga, abstrak dan penggayaan dari batu permata, manik dan octant yang sangat cantik dan tidak ditelan zaman. Penggunaan tudung bawal yang tidak pernah kalah dengan mainan zaman dan sering digayakan di setiap majlis dan harian tanpa risiko dan sentiasa segar.

2 comments:

  1. salam, tudung bawal sulam halus tu ada stok lagi tak?Yang ni jenis yang lembut sangat ke atau yang keras sedikit?

    ReplyDelete
  2. AYARK TAK PERASAN LAH ACHIK TANYE NI... LAMENYE...MINTA MAAF SGT!!
    BAWAL SULAM HALUS MMG ADE LG...HUHU. MAAF LG SKALI YEK ACHIK

    ReplyDelete